Desde Mogoda Trail us presentem el 1er “Plogging Sta. Perpètua”.

 

En motiu del Dia del Medi Ambient, 05 Juny, preparem una passejada Plogging el dia 09 Juny a les 09.30. El plogging és una activitat que combina l’esport a l’aire lliure amb la recollida de residus.

Límit de participants 200 persones

Tens temps d’apuntar-t’hi fins al 27 de maig

Tots els participants tindran d’ obsequi una samarreta.
També es disposarà de guants i bosses per la recollida de residus.

Recorregut

Es tracta d’ un recorregut de 6 km, accessible a tota la familia, amb sortida i final al Passeig de La Florida. L’ activitat de Plogging es farà per la Riera de Caldes.

Dispondrem de zones per la recollida dels residus i avituallament ( recomanem que cadascú porti el seu got o ampolla per poder omplir-la, i roba i calçat esportiu)

Activitats

Es faran tallers/ xerrades sobre reciclatge, residus, medi ambient,….a càrrec dels nostres amics de RESIDU ZERO SPM.

Escalfament i estiraments dirigits en començar i acabar la passejada Plogging.

QUÉ ÉS PLOGGING?

En els últims anys, tots hem pogut observar el creixement de residus a la natura, des de marees de plàstics al mar fins a abocadors al bosc. Revertir aquesta tendència és complicat, però és necessari i per sort possible. La implementació d’accions per a la preservació del planeta cada vegada està més integrada en molts sectors, entre ells el de l’esport. Aquest fet provoca que sorgeixin iniciatives innovadores, com el PLOGGING, que ens permet fer esport a l’aire lliure mentre conservem el medi ambient. Una acció que al mateix temps inspira a altres persones, demostrant que tenir cura del planeta és la nostra responsabilitat.

Com es practica?

El plogging és una activitat que combina l’esport a l’aire lliure amb la recollida de residus. Dit d’una altra manera, consisteix a aprofitar qualsevol activitat a l’aire lliure, tant en un entorn natural com urbà, per recollir les deixalles que es poden anar trobant al llarg del camí.

Per realitzar el plogging, més enllà de l’equipació i el material adequats per a l’activitat que es va a fer, us donarem guants de protecció i bosses d’escombraries. Els guants et serviran per a la teva seguretat i higiene, protegint-te les mans en cas de trobar objectes punxants o tallants, com ara ampolles trencades. D’altra banda, les bosses et permetran

dipositar els residus que trobis durant la ruta i reciclar correctament. Si anem en grup, podem assignar un tipus de residu, com ara plàstic, paper i cartró, vidre, restes, piles o bateries, a una persona en concret.

Els beneficis del plogging

Durant les teves rutes de plogging estaràs aportant un benefici directe a la natura. En recollir les deixalles, reduiràs la contaminació del teu entorn. Amb cada acció, per petita que pugui semblar, estaràs aportant el teu granet de sorra per a la conservació de la natura que se sumarà als milers d’accions que s’estan realitzant al voltant del món amb el mateix objectiu.

L’activitat del plogging també t’aportarà beneficis físics. El moviment d’ajupir-se a recollir un objecte i tornar a aixecar-se és una excel·lent forma d’enfortir els glutis i les cames. Així mateix, podràs introduir tota classe d’exercicis físics durant el recorregut perquè l’experiència esportiva sigui encara més completa.

Inscribete

TRATAMIENTO DE DATOS PERSONALES

Responsable:
De conformidad con lo que se establece en el REGLAMENTO (UE) 2016/679 de protección de datos de carácter personal, le informamos que los datos que usted nos facilite serán incorporados al sistema de tratamiento de datos del CLUB DEPORTIVO MOGODA TRAIL con CIF G-10748598 y domicilio social situado en calle Casal dels Mogoda 64, 1B, 08130 Santa Perpetua de Mogoda (Barcelona).
Consentimientos adicionales:

Finalidades:
Utilizaremos tus datos para el mantenimiento, desarrolle la actividad del club, informándote y atendiendo a tus consultas y solicitudes. Y en caso de que hayas consentido, para las finalidades descritas en los consentimientos adicionales.

Legitimación:
El cumplimiento de las obligaciones legales y consentimiento adicionales del interesado.

Derechos:
Tienes derecho a retirar tus consentimientos en cualquier momento, así como puede oponerse al tratamiento, limitarlo, acceder, rectificar, suprimir los datos y ejercer su derecho a portabilidad, dirigiéndote al correo electrónico mogodatrail@gmail.com También puedes contactar por escrito a: CLUB DEPORTIVO MOGODA TRAIL, calle Casal dels Mogoda 64, 1B, 08130 Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona).